Neden Pera Çocuk?

Çocukların kaliteli vakit geçirebilmelerini sağlamak için – her şeyden önce – kendilerini evlerindeki gibi rahat ve sevgi dolu bir ortamda, güvende hissettirmemiz gerekir. Anaokulumuz, iki katlı, ayrı grup odalarına, oyun odasına, dinlenme odasına, çok amaçlı sanat/marangoz atölyesine ve çocuklarımızın doğa ile iç içe, özgürce ve güvenle oynayabilecekleri. kendilerine ait sebze ekip büyüttükleri bahçeciklere sahip olup, geniş bir çocuk bahçesinden meydana gelmektedir.

PERA ÇOCUK, bir anaokulunun olması gerektiği gibi şehrin gürültüsü ve kirliliğinden uzakta fakat konum olarak da şehrin merkezinde eşsiz bir okul.

Kurumumuz; okul öncesi eğitim alanında deneyimli tam zamanlı uzman psikolog rehberliğinde, özenle seçilmiş öğretmen kadrosu, branş öğretmenleri, aşçısı, hizmetlisi ve servisiyle hizmet verir. Kurumumuz, 2– 6 yaş grubunu içeren tam gün eğitim yapar. Akademik takvim, güz ve bahar dönemli olarak ikiye ayrılmıştır. Buna ek olarak, eğitim; yaz okulunda temmuz ve ağustos dönemlerinde devam etmektedir.

Eğitim saatlerimiz 08.00 ile 18.00 arasındadır.

Kadromuz

Kadromuz okul öncesi eğitim programlarına hakim, alanında tecrübeli, çift dilli eğitim sistemlerinde görev almış pedagojik yetkinliği yüksek eğitimcilerden oluşur.

Dilek Kırmızıtaş

Kurucu Pera Eğitim A.Ş. Temsilcisi